(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

вторник, 17 януари 2017 г.

Pupa Beauty Bijou Rubino Make Up Set+swatches


Здравейте! Отдавна искам да пиша за тази палитра, но изчаквах да събера повече впечатления за нея. Наистина е едно бижу. Опаковката е прекрасна."Рубинът" трябва да се пази, защото лесно се цапа и надрасква. Масивна е, в червено и златно. Две отделение с продукт като и двете са с отделни огледала, което е супер! Толкова за опаковката, преминавам към съдържанието 💗💖💕



Пудра за лице в центъра - Харесва ми, че количеството е достатъчно. Матираща е с лек перлен завършек. Използвам я ежедневно. Не е изсушаваща.

8 цвята сенки за очи - Всички са матови, което не го очаквах, но определено ми харесва, защото нямам палитра само с матови сенки. Разнасят се прекрасно, преливат се лесно, издържат цял ден върху клепача. Дори белият матов цвят е толкова наситен и пигментиран. Само хубави неща мога да кажа за тях. Обожавам сенките на Pupa. Цветовете както се вижда са прекрасни. Хем са ежедневни, хем са по-различни от тези в nude палитрите.


9 гланца за устни. Използвам ги рядко. Доста лепкави са, но не са некомфортни за носене. Финишите са различни.

1 бронзираща пудра - Страхотна е. Използвам я абсолютно всеки ден. Цветът е студен, за разлика от другите две палитри които имам и при които бронзантът е оранжев и труден за носене. Много се радвам че тук цвета ми пасва идеално. Издържлив е, нанася се с лекота. Няма никакви частички. Просто перфектен.

1 руж за лице - Ружът е в прекрасен тъмен нюанс със златисти бляскави частички. На swatch-a изглежда тъмен, но всъщност стои много добре на лицето. Използвам го няколко пъти в седмицата. Също е издържлив.

1 блясък за лице и тяло в златист цвят - Чудесен за хайлайтър. Много нежен и лек.
 

Палитрата пристига с 2 ампликатора, които установих, че са доста удобни за нанасянето на гланцовете. Има още и тампонче за нанасяне на пудрата, което е симпатично, но доста малко и го използвам само да запечатам пудрата под очите. И не на последно място черен молив за очи- мек и наситен. 











Много харесвам палитрите на  Pupa, защото не само сенките в тях са качествени, а и продуктите за лице и устни. Тук може да видите ревютата на другите ми две  палитри от марката:
Pupa Snow Queen Crystal Big Palette
Pupa Princess Palette Make Up Kit