(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

неделя, 18 декември 2016 г.

Pupa Snow Queen Crystal Big Palette + swatches


Здравейте :):):) 

Отдавна искам да пиша за тази палитра. Използвам я от половин година и това си личи от състоянието й. Това е втората ми палитра от Pupa и със сигурност не последната. Опаковката е масивна, компактна и розовааа. Палитрата е огромна - съдържа 60.9 гр. продукт. А ето какво ще намерите в нея:

18 гланца за устни - Изключително блесящи, меки - пастелни, прозрачни, металически, с много частици. Завършекът е различен, еденствено няма матови. 

2 прахообразни ружа - В стахотен прасковен и розов цвят. Перфектни за ежедневието. Цветове, които могат да се носят всеки ден. Перлен завършек, без частици,  издържливи.

2 кремообразни ружа - В същите цветове като прахообразните ружове, с тази разлика, че прасковеният тук е с малко блестящи частици. Не ги използвам, защото не харесвам кремообразни ружове, по-трудно ми е да ги нанасям.

1 основа за грим - Страхотна, определено бих си я купила в оригинален размер, ако се предлага. Много мека, когато се нанесе прави кожата копринена. Заради малкото количество я използвам само за очите, но съм пробвала и върху лицето. Уникална база. Има същата в почти всички палитри на Pupa. 

1 пудра - Отново с копринен завършек. Придава лек блясък, без частици. 

1 бронзираща пудра - Доста оранжева. Не я изпозвам. 

2 блясъка за лице и тяло - Уникални! Единият е бял, а другият светло кафяв, бронзиращ. Невероятни са. Блестят страшно силно. Опитвала съм да ги нося върху сенките, но се събират в сгъвката. Използвам ги върху лицето за вечерен грим, тъй като наистна са празнично бляскави.

2 коректора - в бежов и розов цвят Единият е за прикриване на несъвършенства, другият за озаряване под очите. Не са покривни, но завършекът отново е перлен и блестящ. Ако имате перфектно лице, тези коректори ще го озарят за още по-перфектен завършек, но ако искате да прикриете несъвършенства няма да свършат работа. 

1 спирала - Удължаваща, няма я на снимката защото бързо я изхарчих.

1 черен молив за очи - Мек, не особено наситено черен, но перфектно се разнася и не се размазва.

1 четка за нанасяне на сенки - Аз си я използвам и ми върши чудесна работа. Сладурска е, имам такава и от предната палитра. Много е пухкава и мека. 






13 цвята сенки за очи - Прекрасни. Перлени. Цветовете се съчетават перфектно. Липсва единствено матов кафяв цвят за преливане, но него го имам в другата си палитра на Pupa. Сенките са със страхотно качество, ако някога сте използвали сенки от марката, знаете.  Това което искам да споделя е че понякога смесвам 2 цвята като един нов цвят. Много лесно се преливат и смесват. 



Цялата палитра ухае прекрасно. Продуктите си заслужават цената. Компактна е, въпреки че съдържа толкова много в себе си  е подходяща и за път. Може да направите цялостна визия само с нея. Единствено съжалявам, че сенките не са повече от гланцовете. И както се досещате кремообразни и сухи продукти един до друг.....много бързо се цапа и трябва постоянно да я почиствам.




























Може да откриете ревю на Pupa Princess Palette тук

Надявам се ревюто да ви е било интересно и полезно. Какво е мнението ви за палитрите на Pupa?