(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

събота, 20 юни 2015 г.

Pupa Princess Palette Make Up Kit



Здравейте! Преди повече от месец най-накрая се сдобих с първата си палитра от Pupa. Марката предлага огромно разнообразие от палитри и изборът никак не беше лесен. Накрая се спрях на тази, защото съдържа ежедневни и натурални цветове. Палитрата се състои от:


- 12 цвята сенки за очи
- 8 гланца за устни
- 2 коректора
- 2 ружа
- 1 кремообразен руж
- 1 пудра
- 1 бронзираща пудра
- 2 коректора
- 2 блясака за лице и тяло
- 1 основа за лице и сенки

Ползвам я почти всеки ден. Всички цветове за блестящи, дори и матовите създават прекрасно сияние. 


Сенките ги нанасям с четката, която е включена в палитрата. Много добре се нанасят и преливат. Опитах с плоска четка, но не се получи. Най-добрият начин за нанасяне е с пухкава четка. Всеки един цвят е перфектен и може да се носи за всеки повод. Много ме радва факта, че в палитрата няма странни цветове или такива, които ще сложа само веднъж за "акцент" и т.н. Тоест няма пълнеж. Текстурата им е мека, но не прекалено кремообразна. Издържат цял ден с основа. Без основа не съм опитвала. 
Основата в палитрата е прозрачна и изключително мека. Слагам я и на лицето. Консистенцията и като на вакса, но не лепкава естествено. Не може да се отгребе от нея, а само се разтрива с пръст и се нанася на клепача, което я прави много икономична и не може да се прекали с нея.
Трита ружа са леки, естествени, нямат частички в тях. Доста са издържливи, не цял ден, но сравнително добре се задържат на лицето. Не знам до колко се забелязва на снимката, но създават много приятен перлен блясък. Кремообразният съм го използвала само веднъж, просто защото не обичам кремообразни ружове.
Двата коректора отново са изключително озаряващи. Покривността им е доста слаба, но дават на кожата копринена мекота и отразяват светлината. Консистенцията е малко като на основата за сенки.
Двата блясъка са ми любими - сребърен и златен. Използвам ги като хайлайтъри, но за очите не са много подходящи. Смесват се със сенките и се събират.



Гланцовете идържат доста прилично време. 3 часа за гланц от палитра не е малко. Не се събират по ъгълчетата, изчезват равномерно.




Пудрата и бронзантът също са с много  фина текстура. Бронзантът на моето светло лице оранжавее, но пък се разнася много лесно и се прелива чудесно.

Много съм доволна  от тази  покупка. Аз исках главно сенките, но с изненада установих, че всички продукти са страхотни. Палитрата ухае специфично, някак луксозно. Едниствен недостатък е, че прахообразни и кремообразни продукти са един до друг и се смесват и зацапват. Опаковката освен че е много красива е и компактна. За цената от 58лв. получавате общо 35 гр. продукт, което никак не е малко за марка, която е известна с качеството си.
Със сигурнст станах  поредния фен на продуктите на Pupa.

Какво е вашето мнение за марката? Ползвате ли нейни продукти?